top of page

We do what we love
and love what we do

Present! for Gifts is opgericht in 2012 door Mathilda van der Laan-Wink. Zij heeft sinds 1995 ervaring in de promotionele branche en wéét dus hoe ze die glimlach genereert. De ingrediënten daarvoor zijn een creatieve geest, plezier, professionaliteit en een unieke service. Precies die combinatie van factoren maakt Present! for Gifts onderscheidend en uw relatiegeschenk passend, origineel en effectief.

Met bijna 30 jaar ervaring, kunnen wij inmiddels wel zeggen dat we een begrip zijn op het gebied van relatiegeschenken en promotie artikelen. Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij helpen u graag om het juiste artikel te vinden. Dit kan een bestaand artikel zijn of een product naar eigen ontwerp. Ook zijn er tegenwoordig heel veel unieke duurzame producten die we kunnen leveren.

Een relatiegeschenk zet je marketingactie kracht bij, een give-away valt op bij een evenement, een promotieartikel zal omzetverhogend werken. Kortom, naamsbekendheid vergroot je met het juist gekozen relatiegeschenk. 

Het hele jaar door blijven we op de hoogte van de nieuwste trends, zodat we u altijd de meest gewilde artikelen en gadgets kunnen aanbieden. Wij hebben de keuze uit meer dan 20.000 artikelen. Uiteraard kunnen we deze producten bedrukken met uw logo of naam. Het ontwerp kunnen we daarbij ook voor u verzorgen. Heeft u een specifiek product in gedachten wat u niet op onze site kunt vinden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij adviseren u graag!

bottom of page